Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 21-02-2018 11:23   Güncelleme : 21-02-2018 11:23

BAŞKAN’DAN EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET

Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut,İlçede ki eğitim kurumlarını ziyaret etti.

BAŞKAN’DAN EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET
Çelikhan Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan Eğitim Komisyonu İlçe merkezinde bulunan Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mustafa Bulut Başkanlığında, Başkan yardımcısı Orhan Altınışık ve İnşaat teknikeri Harun Güler ile birlikte İlçe merkezinde bulunan İlk Okul, Ortaokul ve Liseleri ziyaret eden Eğitim komisyonu okulların yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Belediye Başkanı Mustafa Bulut, kendisinin de bir eğitimci olduğunu belirterek, ilçedeki eğitim sorunları ile yakından ilgilendiğini belirtti.
İlçede eğitim adına yapılan her türlü çalışmaya destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Bulut, Çelikhan ilçesinin Eğitim dışında bir kurtuluşunun olmadığı bilinci ile yıllardır hareket ettiklerini ve bu bağlamda eğitim nanıma yağılan her türlü çalışmaya destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.
Son yıllarda Çelikhan’da yeni okulların yapıldığını ve eski okulların yenilenmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Eğitim ile ilgili Belediye olarak her türlü teknik ve siyasi desteğin süreceğini de sözlerine ekleyen Başkan Bulut, 2019 yılı sonunda ilçede Derslik sıkıntısının kalmayacağını söyledi.
 
AdminAdmin