Spor
Giriş Tarihi : 07-03-2016 10:30   Güncelleme : 07-03-2016 10:30

Adıyaman 1954 Spor: 2- Karaköprü Belediye Spor: 1

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor yaklaşık 10 Bin taraftarının önünde Gökhan Demir’in attığı golle maçı 2-1 kazanarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet aldı.

Adıyaman 1954 Spor: 2- Karaköprü Belediye Spor: 1

Maçın başlama vuruşuyla birlikte rakip kalede pozisyonlar ve gol arayan takımımız Adıyaman 1954 spor geliştirdiği ataklarda iyi organize olamayınca aradığı golü bir türlü bulamadı. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 34. Dakikasında rakip Karaköprü Belediyesporlu futbolcular yakaladıkları pozisyonu gole çevirdiler. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına taraftarının da desteğiyle sahaya çıkan takımımız Adıyaman 1954 spor sağ kanattan geliştirdiği atakta Tugay’ın ortasına iyi bir vuruş yapan günün başarılı ismi Gökhan 55. Dakikasında durumu 1-1 yaptı.

Bulduğu gol ve taraftarının muhteşem desteğiyle rakip kaleyi adeta ablukaya alan takımımız üst üste ataklar geliştirmeye başladı. Gelişen ataklarda aradığımız golü bir türlü bulamazken, sağ kanattan gelişen atakta Hakan Açıkalın’ın muhteşem ortasına iyi yükselen ve kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturan Gökhan Demir 82. Dakikada kendisinin ve takımımın ikinci golünü atarak durumu 2-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca takımımız Adıyaman 1954 Spor şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyete imza attı.

“EBU SADIK ÜNLÜ  VE AHMET ÖZTÜRK UNUTULMADI”

Takımımız Adıyaman 1954 Spor geçtiğimiz hafta içerisinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Belediyespor Hentbol takımı oyuncularından Ebu Sadık Ünlü ve Ahmet Öztürk için başımız sağolsun, sizi asla unutmayacağız yazılı pankart taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

 

“TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM DOLDU”

Zorlu maçta yaklaşık 10 Bine yakın taraftar tribünlerdeki yerini alarak 90. Dakika boyunca taraftarının destekleyerek galibiyette büyük pay sahibi oldu. Uzun aradan sonra kale arkasının da dolduğu maçta süper lig maçlarında olmayan bir taraftar kitlesini sevince boğan takımımız Adıyaman 1954 spor maç sonunda üç puanın sevincini taraftarıyla doyasıya kutladı.

“BERBERLER ODASINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ”

Zorlu maç öncesi 250 maç bileti alan Adıyaman Berberler ve Kuaförler odası Başkanı Mehmet İspir aldığı maç biletlerini meslektaşlarına dağıtıp maça davet etmesi hem kulüp yönetimi hemde tarfarlar tarafından takdirle karşılandı.

“TARAFTAR GECEDEN GALİBİYET SÖZÜNÜ ALMIŞTI”

Zorlu maç akşamı Adıyaman 1954 Spor tesislerine gelen taraftar kitlesi meşaleler yakıp, takım futbolcularına karşı sevgi gösterisinde bulundular. Tesis önünde gördükleri manzara karşısında büyük sevinç duyduklarını belirten takım kaptanı Sezai Yüksel, taraftara teşekkür ederken, taraftara galibiyet sözü verdi.

“HEYKEL MEYDANINDA BÜYÜK COŞKU YAŞANDI”

Maç sonrası takımını ayakta alkışlayan Adıyaman 1954 Spor kulübü taraftarları Heykel meydanına gelerek galibiyetin keyfini doyasıya yaşadı.

“TARAFTARIMIZA HELAL OLSUN”

Zorlu bir maçı daha kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü Teknik Direktörü Telat Özden; “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. İlk yarıda takım olarak gerçek oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Ve hiç beklenmedik bir anda 1-0 yenik duruma düştük. İkinci yarıda taraftarımızın da desteğiyle daha iyi bir oyun sergiledik ve ikinci yarıda erken bulduğumuz golle kendimize geldik ve maçın ilerleyen dakikalarında bulduğumuz ikinci golle maçı kazanmasını bildik. Taraftarımızdan Allah razı olsun. Sahada futbolcu kardeşlerimiz, tribünlerde taraftarımız galibiyetin mimarı oldular. “ dedi.

AdminAdmin